Instagram вперше суттєво змінив дизайн (відео)
Відомий логотип мобільного додатку видозмінено.
news-image

Компанія Instagram вперше з моменту заснування провела масштабний редизайн: всі програми отримали нові плоскі логотипи, а сам Instagram ще й дизайн в чорно-білому забарвленні, повідомляє «Є!».

У 2010 році, коли вийшов Instagram, його логотипом стало видозмінене зображення справжнього ретро-камери Polaroid OneStep. Протягом більше п'яти років іконка набирала популярність, додатки майже не змінювалася - її тільки перемальовували під більш високий дозвіл екранів, лише зображення назви злегка змінили в 2013 році.

За словами представників сервісу, саме те, як змінився сам сервіс і наскільки різноманітно змінилося навколо нього співтовариство, й постаралися відобразити в новому логотипі. Крім того, логотип повинен був залишитися впізнаваним, тому в ньому до цих пір можна побачити деталі оригінальної instant-камери.

Фон логотипу в компанії називають "веселкою з ефектом градієнту", хоча в ній представлені не всі кольори веселки з оригінального дизайну Polaroid OneStep. Логотипи інших додатків - Layout, Hyperlapse і Boomerang - теж привели до єдиного вигляду.