Стало відомо, хто замінить Олену Кравець в Студії «Квартал 95»
Роль єдиної леді у гумористичному шоу виконуватиме тернополянка Тетяна Песик.
news-image

Вагітну акторку Олену Кравець, котра пішла у декретну відпустку, на сцені гумористичного шоу Студії "Квартал 95" замінить дівчина з Тернополя Тетяна Песик. Про це повідомляє місцевий ресурс 0352.ua, передає «Є!».

За інформацією, Тетяна вже замінила свою наставницю на фестивалі «Весело 2016», який пройшов в Греції на острові Крит. А 11 травня тернополянка взяла участь у записі концерту, котрий пройшов у Києві.

Тетяна Песик є учасницею команди "VIPи" у "Лізі сміху", де головним тренером виступала Олена Кравець. Жінки на сцені створювали оригінальні, сповнені гумору номери, які користувалися популярністю у глядачів та членів журі. Саме завдяки смішним "конфліктам" жінок на сцені команда без проблем отримала квиток у півфінал конкурсу.

Повідомляється, що Тетяна Песик вже бере активну участь у записі програм Студії "Квартал 95" й незабаром глядачі переконаються у цьому при перегляді шоу на одному з українських телеканалів.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялось, що зірка «Кварталу 95» Олена Кравець вагітна. Про це розповів Володимир Зеленський, і він не жартував.

Читайте також: Замість Зеленського вести «ЧистоNews» буде жінка