Події
12 травня 2016
Жорстоко вбито тернопільського таксиста,поліцейські просять по допомогу
Тіло чоловіка було виявлено біля лісосмуги у Хмельницькій області.
news-image

Як повідомили у ГУНП в Тернопільській області, 11 травня з заявою про зникнення 28-річного сина до працівників Тернопільського відділу поліції звернувся мешканець обласного центру, передає «Є!»

Зі слів батька, син 10 травня, увечері на власній автівці виїхав  з центрального автовокзалу Тернополя, на зв'язок виходив близько 22 години, а далі його місце перебування невідоме.

Слідчо–опеативними заходами правоохоронці оперативно встановили, що молодик, підробляючи таксистом, на автовокзалі у Тернополі, отримав замовлення від двох невідомих пасажирів. Зі слів очевидців таксі попрямувало в Шумськ.

Поліцейські ретельно обстежили усі автошляхи що ведуть до району. В лісосмузі неподалік автодороги, яка веде до Хмельницького оперативники виявили машину зниклого, а в полі знайшли вже мертвого тернополянина.Численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть безвісти зниклого, - повідомили у відомстві.

Тіло убитого тернополянина знаходилося вже на території Хмельницької області, тож розслідування згідно кримінального провадження за статтею 115ККУ (умисне вбивство) розпочали хмельницькі правоохоронці.  

Тернопільські поліцейські також активно працюють над розкриттям злочину: відпрацьовують відеофіксацію на АЗС, придорожні кафе, та інші заклади, поряд з якими ймовірно могли проїжджати розшукувані.

Також встановлюються можливі канали збуту викрадених речей загиблого таксиста – весільної обручки, барсетки з документами та грошима, техпаспорта на транспортний засіб, мобільного телефону.

Поліцейські звертаються з проханням до  водіїв, які в зазначений час рухалися за маршрутом Тернопіль-Кременець-Шумськ, і котрі могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів.

Усіх небайдужих, котрі володіють будь-якою інформацією про  дану подію, чи про осіб,  які можуть  бути  причетними  до важкого злочину поліцейські просять телефонувати за номерами у Тернополі (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, у Шумську (код 258) 2-12-45, 067 471 66 23, або 102 у будь-який підрозділ поліції.

Читайте також: Автокрадії, опинившись у салоні автівки, що продавалася, натиснули на газ і втекли