Який гонорар отримали зірки за виступ на ювілеї олігарха Муси Бажаєва
На дні народження виступили Андреа Бочеллі, Філіп Кіркоров, Лара Фабіан та інші зірки.
news-image

Ведучими вечора, присвяченого дню народження глави "Групи Альянс", стали співак Микола Басков і гуморист Максим Галкін, чиї гонорари на подібних заходах становлять 100 і 75 тисяч євро відповідно, передає «Є!», посилаючись на російські ЗМІ.

За музичну програму відповідали італійський співак Андреа Бочеллі, що виконав одну з найзнаменитіших у світі композицій Time To Say Goodbye, француженка Лара Фабіан, ізраїльська співачка Іштар Алабіна, а також російські зірки Ігор Крутой, Григорій Лепс, Юрій Атонов, Полін Гагаріна і Анита Цой. Філіп Кіркоров заради виступу на дні народження Муси Бажаєва прилетів в Москву на декілька годин із Стокгольма. Виконавши хіти "Я за тебе помру", "Індіго" і "Просто подаруй", артист закликав гостей хворіти за Сергія Лазарєва на Євробаченні

Сталі відомі гонорари артистів, які прилетіли в столицю, щоб привітати 50-річного олігарха Мусу Бажаєва. Так, виступ італійської зірки Андреа Бочеллі обійшлося ювілярові приблизно в 230 тисяч євро. Близько 150 тисяч євро отримала французька діва Лара Фабіан за виконання знаменитих хітів "Любов, схожа на сон" і "J' taime". Алабіна Іштар заспівала на урочистості у глави "Групи Альянс" за 50 тисяч євро.


Виступ Філіпа Кіркорова на приватних заходах вартує 100 тисяч євро. Ціна за шоу Ігоря Крутого, Григорія Лепса і Юрія Атонова сягають 75 тисяч євро.
Найскромніші гонорари того вечора отримали Полін Гагаріна й Аніта Цой. Їх виступи оцінюються в 25 тисяч євро.