Події
13 травня 2016
Поклонська вимагає повністю заблокувати сайт «Крим.Реалії»
Так званий прокурор окупаційної влади Криму Наталія Поклонська вимагає повністю заблокувати доступ на території Росії до сайту «Крим.Реаліі», який є інтернет-проектом українського підрозділу «Радіо Свобода».
news-image

Про це повідомило в п'ятницю російське агентство РІА "Новини", пише «Є!».

Напередодні, 12 травня, Поклонська повідомила, що Роскомнадзор почав проводить процедури по блокуванню доступу до сайту «Крим.Реаліі» на підставі матеріалів, зібраних прокуратурою Криму. Пізніше стало відомо, що була заблокована тільки одна сторінка сайту «Крим.Реаліі».

За її словами, Роскомнадзор вже заблокував одну публікацію і зараз проводить роботу щодо закриття цього сайту в цілому.

Сайт буде повністю заблокований, це однозначно, наше рішення направлено для виконання в Роскомнадзор, - підкреслила Поклонська.

Поклонська розповіла, що в публікаціях проекту виправдовуються диверсії і екстремізм, а також ведеться нескінченна дискредитація органів влади в Криму і розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Раніше, 19 квітня ФСБ порушила кримінальну справу стосовно журналіста «Крим. Реалії »Миколи Семени, якого запідозрили в екстремістській діяльності і в закликах до порушення територіальної цілісності Росії. З журналіста взято підписку про невиїзд.

Проект українського підрозділу «Радіо Свобода» сайт «Крим. Реалії» почав свою діяльність після так званого "референдуму про самовизначення Криму" в березні 2014 року в якості альтернативи окупаційним кримським ЗМІ. Редакція сайту знаходиться в Києві.

Читайте також: Сайт інтернет-видання «Крим. Реалії» буде заблокований в Росії - Поклонська