Резонанс
13 травня 2016
У Вірменії перервали прямий ефір «Євробачення» під час виступу Джамали
Вчора відбувся другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення 2016».
news-image

Як повідомляє «Eurovision Turkey», в ході прямої трансляції конкурсу на вірменському телеканалі, під час виступу представниці України Джамали ефір був перерваний через використання в пісні турецьких слів, передає «Є!».

Після її виступу трансляція поновилася, передає «Є!».

Відзначимо, в ході вчорашньої прямої трансляції конкурсу на телеканалі «Росія 1», ведучі своєрідно прокоментували виступ Джамали. Про це повідомило видання «Гордон».

За їх словами, в Європі пісню «1 944» сприймають як «молитву про людей, які покидають свій будинок, вільно чи мимоволі, в пошуках кращого життя». «Це проблема, яка перейшла з 20-го в 21-е століття», - заявили російські телевізійники.

Нагадаємо, що до фіналу, який відбудеться 14 травня пройшло ще 10 країн. Учасники вибороли своє місце в фіналі завдяки неймовірним костюмам, яскравим спецефектам та проникливим пісням.  Так, до фіналу потрапляють Латвія, Грузія, Болгарія, Австралія, Україна, Сербія, Польща, Ізраїль, Бельгія та Литва. З першого півфіналу на головному концерті виступлять: Азербайджан, Росія, Нідерланди, Угорщина, Хорватія, Австрія, Вірменія,Чехія, Кіпр, Мальта.