Політика
13 травня 2016
«Рабинович бреше» - в Опоблоці прокоментували вихід нардепа із фракцїї
У фракції вважають, що Вадим Рабинович "пішов на співпрацю з владою".
news-image

Заява Вадима Рабіновича про вихід з Опозиційного блоку - результат його співпраці з владою. А мета влади - за всяку ціну зупинити нашу партію, що стала найпопулярнішою в Україні, заявив народний депутат від Опозиційного блоку Микола Скорик, передає «Є!»

Я оцінюю суєту Рабиновича - як пряму реакцію влади на опубліковані вчора рейтинги від Центру Разумкова. Влада зрозуміла, що Опозиційний блок на першому місці - це всерйоз і надовго, тому її мета - будь-якою ціною зупинити нашу партію. Влада працює проти опозиції методами попередників. А Рабінович, як відомо, давно шукав способи співпраці з владою і тепер, схоже, знайшов з нею спільну мову, - заявив Скорик.

Депутат додав, що Рабінович бреше, розповідаючи про свої мотиви.

Він посилається на якесь вчорашнє рішення партії «Центр». Але партія «Центр» - це диван, а вчорашні збори її партійців з регіонів вигадані. Взагалі Рабінович вчора був разом з Мураєвим за кордоном, - розповів він.
Шкода, що Вадим виявився тією слабкою ланкою, яка не витримала впливу влади. Але його метушливість - це його проблема, а не Опозиційного блоку і вже тим більше не наших виборців. Нашу партію підтримує все більше українців, і це значить, що правильний наш шлях, а не тих, хто йде від нас, - резюмував Скорик.

Нагадаємо, сьогодні депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Рабінович заявив про намір вийти з фракції.

Читайте також: Мати вбитого журналіста Олеся Бузини звернулася за допомогою до Опозиційного блоку