Події
13 травня 2016
Російському каналу LifeNews заборонили спілкуватись з Джамалою у Стокгольмі (ВІДЕО)
Представник російського телеканалу LifeNews на прес-конференції в Стокгольмі безуспішно намагалася поставити запитання Джамалі, що представляє Україну, про те, що «пранкери нібито розіграли співачку».
news-image

PR-директор Джамали Денис Козловський повідомив, що цьому російському телеканалу співачка коментувати нічого не буде, повідомляє «Є!» з посиланням на Крим.Реалії.

Раніше на сайті LifeNews з'явилася стаття про те, що українські ЗМІ, «перетворили виступ Джамали на півфіналі «Євробачення-2016» у політичний мітинг».

Крім того, під час телетрансляції «Євробачення-2016» коментатори російського телеканалу «Росія 1» спотворили сенс пісні «1944», з якою виступала Джамала.

Тут, в Європі її композицію сприймають як ще одну молитву про долі людей, які вільно або мимоволі залишають свої домівки у пошуках кращого життя. Це проблема, яка перейшла з XX століття в наш XXI століття, – так російські коментатори підвели до виступу представниці України.

Кримськотатарська виконавиця, яка представляла Україну на «Євробаченні-2016» Джамала (Сусана Джамаладінова) 12 травня пройшла до фіналу міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться в Стокгольмі 14 травня. Вона виступає з піснею «1944», яка присвячена депортації кримських татар з Криму.

У фіналі конкурсу Джамала виступить під номером 21.

Читайте також: У Вірменії перервали прямий ефір «Євробачення» під час виступу Джамали