Політика
13 травня 2016
«У мене як професійного депутата є певні амбіції», - Білозір про роботу в парламенті
Народна артистка України замінить Юрія Луценка у списку Блоку Петра Порошенка.
news-image

Народна артистка України Оксана Білозір, отримавши депутатський мандат, розповіла про свій досвід роботи на аналогічній посаді та про професійні плани на майбутнє в ефірі телеканалу 112 Україна, повідомляє «Є!».

Білозір відкинула усі звинувачення у кумовстві з Петром Порошенком та заявила, що потрапила до партійного списку виключно за свої професійні заслуги. Тому є досвідченим фахівцем й працюватиме в одному з комітетів парламенту.

"У мене як професійного депутата є певні амбіції певних процесів. Я працюватиму там, куди мене направить БПП, але я розраховую обіймати посади, наприклад, в комітеті з євроінтеграції або в комітеті закордонних справ, і в залежності від комітету, я обиратиму пріоритети своєї діяльності", - розповіла нардеп.

Артистка наголосила, що має численні регалії, тому не можна звинувачувати її в упередженому зайнятті посади. Вона зазначила, що є кандидатом юридичних наук, колишнім міністром культури та депутатом ПАРЄ й керує єдиним закордонним виборчим округом.

Нагадаємо, за партійними списками після Юрія Луценка до Блоку Петра Порошенка увійде народна артистка, екс-міністр культури Оксана Білозір.

Читайте також: «Я вимагаю не допускати шльондр в парламентські кулуари», - журналіст