Кушанашвілі: Поведінка Джамали на «Євробаченні» - це навчальний посібник для виродків
Російський журналіст і телеведучий Отар Кушанашвілі оцінив перемогу Джамали і назвав найбільш бездарний виступ конкурсу.
news-image

Про це журналіст розповів в інтерв'ю "КП", передає «Є!».

На питання кореспондента, що він відчував, коментуючи виступ українки в фіналі в прямому ефірі телеканалу «Росія», Кушанашвілі відповів:

Перш за все я вітаю з тріумфом України! Ця співачка - Френк Сінатра в спідниці. Благородство, з яким Джамала себе поводила, враховуючи каверзні ситуації (адже у нас як і раніше питання № 1 про те - її пісня пов'язана з політикою чи ні ...) - навчальний посібник для всіх виродків. Будучи в стані, при якому будь-який інший міцний організм зламався б, вона вийшла на сцену і побажала всім миру і любові. Це статус людини, яка, якщо не стане роздаровувати себе наліво і направо, стане естрадним класиком.

Він також розповів, що Сергій Лазарев від чистого серця привітав Джамалу, і визнав, що ця перемога абсолютно заслужена. 

Від Сергія чекали лихослів'я, але благо - підлість виходить за межі його вад. Серьога виступив блискуче, але Джамала виступила винятково. Вона свою пісню не просто зробила, а виліпила, наспівала, вишептала, була нею при надії і народила - як дитину. За три хвилини ти повинен взяти в полон все людство. Взяти в полон вийшло у Лазарєва, а Джамала полонених не брала. Тих, хто був проти неї, - розстріляла, тих, хто сумнівався в ній, - підкорила, а тих, хто любив її, - змусила поміняти любов на обожнювання...

На думку Кушанашвілі, тепер росіяни повинні підкоритися правилам і відрядити свого артиста до Києва.

Якщо Росія не відрядить артиста виступати в Київ, це буде проблемою РФ, а не конкурсу. Це навіть не малодушність, а недалекоглядність. Росіяни, ви повинні відрядити артиста і спробувати гідно виступити - перемога України була беззастережною, підкоряйтеся правилам! Дівчинка показала, що хоче одного: щоб всі від всіх відчепилися і полюбили хороші пісні. Ось заради чого все це! Ми народжені для любові.

Проте виступ співачки з Австралії, яка стала другою у загальному заліку, телеведучий назвав "одним з бездарних".

Це один із бездарних виступів, які я бачив. Геополітичні амбіції організаторів конкурсу вилізли в самому потворному вигляді. Ця дівчина - псевдопринцеса на сурогатній горошині, породження мультикультурної глобалізації, які Францію і Німеччину вже мало не звели в могилу. Так, миленька. Якщо австралійська співачка це 2-е місце, то тоді я - Леонід Парфьонов. Сталися зміщення цінностей і критеріїв, яке, немов зміщення шийних хребців, змінило оптику людства.

 

Читайте також: Швеція пропонує Україні допомогу в організації «Євробачення-2017»