Політика
18 травня 2016
Розслідуванням вбивства Олеся Бузини зайнявся Вілкул
Нардеп прагне домогтися грунтовного розслідування.
news-image

 Депутат від Опоблоку Олександр Вілкул повідомив про те, що має намір домогтися правосуддя та зробити все для того, щоб розкрити вбивство Олеся Бузини. Про це повідомляє кореспондент «Є!».

"Ми зареєстрували подання по створенню тимчасової слідчої комісії по цинічному вбивству українського письменника і журналіста Олеся Бузини, який був вбитий більше року назад 16 квітня, цинічно вбитий з вогнестрільної зброї у центрі Києва. З проханням допомогти у розслідування даного вбивства до нас звернулася мати Олеся Бузини, Валентина Павлівна, яка вважає, що навколо вбивства її сина від самого початку владою були розгорнуті цинічні політичні ігрища, що розслідування не проводиться, що відбувається маніпулювання громадською свідомістю. Ми хочемо отримати відповідь - чому двоє підозрюваних, потенційні вбивці були випущені на волю. Один з них навіть без підписки. Чому поліція справу про вбивство, яке відбулося в Києві, передала в розслідування в Одесу і чому фактично розслідування не проводиться"

Нардеп зазначив, що буде наполягати на створенні тимчасової слідчої комісіх по даній справі:

"Звернення направлені на адресу Президента України, Генеральної прокуратури, послам іноземних держав і ми будемо добиватися створення тимчасової слідчої комісії"
"Ми доможемося правосуддя в Україні і ми доможемося того, щоб Україна була реально демократичною країною"