Політика
18 травня 2016
Нардеп розповів, кого купують за ті гроші, що лежать у офшорах
Олег Березюк висловив своє бачення щодо політичної корупції.
news-image

 

На запитання журналістів відповів нардеп Олег Березюк. Про це повідомляє «Є!». Зокрема він прокоментував актуальну на даний час ситуацію відносно офшорів.

"Давайте поки що займемося офшорами, а потім - по всій політичній корупції. Тому що в офшорах лежать гроші, на які купуються інші політики"
"Сьогодні є світова проблема офшорів. В інших державах люди йдуть у відставку, у нашій державі навіть не можна про це говорити. Це деспотизм, чи узурпація, чи мімікрія? Це просто звичайнісінький обман людей" Було висунуто припущення щодо основних розбіжностей у вимогах щодо розслідування офшорів.

 Якщо Олег Березюк наполягає на розслідуванні справи про офшори Президента України, то БПП - на політичній корупції загалом. Нардеп прокоментував це так:

"Йде мова про ці інформаційні приводи, які з'являлися в засобах масової інформації щодо публікації офшорних матеріалів. Їх треба просто дослідити і доказати - це правда чи неправда. Які джерела інформації? Зробити політичну оцінку цьому. І для цього потрібні ТСК. На жаль, інших правових наслідків вона не буде мати, але навіть цього люди не хочуть, бо це буде тримати в полі зору інформації цю ситуацію. А говорити про загальнополітичну корупцію - то треба говорити про все, починаючи від генерального прокурора і закінчуючи виборами у будь-якому окрузі. Це є ні про що... "