Світ
19 травня 2016
Російських комуністів очолить голограма Сталіна
Леніна і Сталіна хочуть зробити ближчими до народу.
news-image

В агітації перед виборами в Держдуму комуністи мають намір використовувати образ Йосипа Сталіна. Про це повідомляє «Є!».

Таким чином партія має намір залучити додаткові голоси «за межами (...) ядерного електорату», розповів секретар ЦК КПРФ з інформаційно-аналітичної роботи та виборчих технологій Сергій Обухов. Він також не виключив, що образ Сталіна можуть використовувати і інші сили, «в тому числі православні».

Комуністи вже почали агітаційну підготовку на місцях. Зокрема, в Архангельську представники партії намагаються встановити бюст Сталіну, а в Пензі вони домагаються скасування рішень ХХ з'їзду КПРС, на якому в 1956 році було прийнято постанову «про подолання культу особи Сталіна і його наслідків». Це звернення пензенських комуністів буде розглянуто на з'їзді, проведення якого заплановано в Москві на 24-25 червня.

В середині квітня голова «Комуністів Росії» Максим Сурайкін заявляв, що в передвиборній кампанії партія збирається використовувати образ та ідеї Йосипа Сталіна, в тому числі у вигляді голограми. «Ми партія сучасна, і використовуємо всі технічні засоби, які доступні нам для політичної боротьби. У тому числі є ідея використовувати існуючі записи Леніна і Сталіна в 3D-форматі, щоб це були подібні фігури, зрозумілі і близькі народу », - похвалився політик.

Чергові вибори в Державну Думу пройдуть в єдиний день голосування 18 вересня.

Читайте також: Під Єрусалимом араби у футболках зі Сталіном побили ветеранів Другої світової війни