Події
20 травня 2016
Мінекології заборонило санітарну вирубку дерев у заповідниках та природних парках
Тепер міністр екології і природних ресурсів Остап Семерак очікує дзеркального рішення від Міністерства АПК, в чиєму підпорядкуванні перебуває Державне агентство лісових ресурсів.
news-image

Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак підписав наказ про призупинення суцільних санітарних рубок в межах заповідників та національних природних парків, що належать до сфери управління Мінприроди. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

До того часу, поки Кабінет міністрів не внесе зміни у Санітарні правила в лісах України, жодне дерево не може бути знищене. Очікую дзеркального рішення і від Міністерства АПК, в чиєму підпорядкуванні знаходиться Державне агентство лісових ресурсів. P.S. Зміни до Санітарних правил в міністерстві вже підготовлені, - заявив Семерак.

Нагадаємо, раніше міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак заявляв, що Кабінет міністрів підтримав пропозицію міністерства тимчасово припинити вирубки в лісах до перегляду регулюючих актів і прийняв рішення про звільнення керівника Держлісагентства.

Читайте також: У Дніпровському районі Києва вирубають парк під чергову забудову (ФОТО)