Політика
22 травня 2016
У МВС відреагували на слова Горбачова про «правильну» анексію Криму
Антон Геращенко заявив, що Європа повинна заборонити екс-президенту СРСР в'їзд до своїх країн.
news-image

Народний депутат, радник глави МВС Антон Геращенко звинуватив колишнього президента СРСР та комуністичного лідера Михайла Горбачова у розпалюванні ненависті між Україною та Росією. Про це український політик заявив в ефірі радіостанції "Говорить Москва", передає «Є!».

Геращенко наголосив, що СБУ у таких випадках забороняє подібним одіозним персонам приїжджати на територію України. Але оскільки в Києві Горбачову робити нічого й він сюди навряд приїде, то українські дипломати повинні посприяти забороні відвідин Горбачовим країн Європи.

"Дипломатичним шляхом будемо звертатися до європейських партнерів, щоб його не приймали і в Європі, і не фінансували його фонд, який допомагає розпалювати ненависть між Росією і Україною ", - сказав Геращенко.

Нардеп наголосив, що колишній комуністичний лідер своїми безрозсудними діями розвалив СРСР, а тепер подібними заявами розвалить і Росію

Нагадаємо, перший і останній президент СРСР Михайло Горбачов в інтерв'ю європейському виданню заявив, що Росія "правильно" вчинила, анексувавши півострів Крим в України.

Читайте також: Михайло Горбачов розповів, що він вважає своїми головними досягненнями