Події
23 травня 2016
Кисельов відмовився коментувати викриття його брехні французькими журналістами
Раніше журналісти Canal + викрили підробку в програмі «Вести недели с Дмитрием Киселевим».
news-image

Виявилося, що громадяни Франції, у яких брали інтерв'ю журналісти російського телебачення, насправді говорили не те, що було показано в програмі, повідомляє «Є!» з посиланням на радіостанцію "ГоворитМосква".

Як передає радіостанція, телеведучий Дмитро Кисельов відмовився коментувати звинувачення французьких колег радіостанції «Говорить Москва».

Нагадаємо, мова йде про програму на каналі «Росія 1», що вийшла в ефір 15 травня. У ній телеведучий Дмитро Кисельов обговорював виступу в Парижі проти нового закону про працю і «зростання руху євроскептиків у Франції». Героями сюжету були дві протестуючих француженки і звільнена літня співробітниця мерії міста Нуази-Ле-Сек, яка нібито скаржилася, що замість неї на роботу взяли трьох мігрантів, які не знають мови. Також наводяться слова колишнього міністра Брюно Ле Мера, який заявляє, що Франції необхідно тісніше співпрацювати з Росією.

Пізніше журналісти сатиричної програми Le Petit Journal довели, що французи, у яких брали інтерв'ю для програми Кисельова, насправді говорили не те, що звучало в російській перекладі.

Читайте також: Французькі журналісти висміяли брехню російської пропаганди