Події
24 травня 2016
«Колоди у своєму оці не бачать»: Кисельов відповів на звинувачення французьких журналістів
Скандальний російський телеведучий Дмитро Кисельов заявив, що звинувачення іноземних колег - це «полеміка між телеканалами».
news-image

Ведучий програми «Вести недели» Дмитро Кисельов прокоментував думку французьких журналістів, які викрили програму і канал «Росія 1» в маніпулюванні інформацією, передає «Є!».

Як повідомляє «Коммерсант», Кисельов заявив, що звинувачення іноземних колег - «полеміка між телеканалами».

Розберемо її в" Вістях тижня "в неділю. Ми, дійсно, іноді пропускаємо задирки, - заявив Кисельов, не забувши відзначити, що європейці «колоди у своєму оці не бачать».

Проте спеціальний кореспондент «Росії 1» Антон Лядов, який готував сюжет про ситуацію у Франції, на прохання російського видання прокоментувати інформацію про те, що він перебрехав слова людей, у яких брав інтерв'ю, повісив трубку.

Нагадаємо, що сюжет про методи роботи журналістів російських федеральних каналів був показаний в програмі Le Petit Journal французького телеканалу Canal +, повідомляє портал «Голосу з усього світу». Журналісти проаналізували структуру випуску програми «Вести недели» Дмитра Кисельова від 15 травня, а потім зустрілися з людьми, яких інтерв'ювали працівники російського ТБ, і зробили висновок, що росіяни повністю перекрутили факти і подали брехливий переклад слів учасників сюжету. 

Читайте також: Кисельов відмовився коментувати викриття його брехні французькими журналістами