Суспільство
24 травня 2016
Депутати «Народної ради» «ЛНР» поїхали на стажування до Держдуми РФ
За словами одного з делегатів, вони будуть навчатися у "старших товаришів".
news-image

Депутати "Народної Ради" "ЛНР" проходять стажування в Державній Думі Федеральних зборів Російської Федерації. Про це повідомив один з членів делегації, голова Федерації профспілок "ЛНР" Олег Акімов, передає «Є!»

Він зазначив, що протягом цього тижня депутати "Народної Ради" візьмуть участь в парламентських слуханнях, засіданнях круглих столів та інших заходах, що проводяться в Державній Думі.

Зокрема, на цьому тижні відбудуться заходи, організовані комітетами Державної Думи з охорони здоров'я, з питань економічної політики, інноваційного розвитку і підприємництва, з культури, а також апаратом Державної Думи, - розповів Акімов.

Крім того, профспілковий лідер зазначив, що депутати "Народної Ради" "ЛНР" знайомляться з роботою комітетів і комісій Державної Думи, а також фракцій і апарату, спілкуються з парламентаріями.

Нам є чому повчитися у наших старших товаришів, парламентаріїв з величезним досвідом і багажем знань. Отточенность і вивіреність законів, прийнятих в Російській Федерації, а також їх неухильне дотримання - це те, до чого нашої молодої "республіці" потрібно прагнути. Адже в законодавчій діяльності немає права на помилку, - сказав Акімов.
Читайте також: Латвія передала Польщі нові записи в справі cмоленської катастрофи