Події
24 травня 2016
Сакварелідзе створить власну партію
Ідеологом нової політсили буде Михайло Саакашвілі.
news-image

На базі громадського "Руху за очищення" глави Одеської області Михайла Саакашвілі буде створена нова партія, заявив екс-заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе, передає «Є!» з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Дуже активно йдуть консультації з усіма здоровими політичними або громадськими організаціями, щоб в Україні була створена перша здорова політична сила, - сказав Сакварелідзе на прес-конференції в Харкові.

Він також повідомив, що ведуться активні консультації з народними депутатами Сергієм Лещенком і Мустафою Найємом. Крім того, за словами Сакварелідзе, в нову політсилу може увійти "найкраща частина" "Руху за очищення".

За його словами, партія буде орієнтуватися на малий і середній бізнес, а одним з ідеологів нової політсили стане Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі буде з нами, звичайно І він буде одним з ідеологів і драйверів цієї нової партії, - сказав Сакварелідзе.

За його словами, швидше за все, буде створена нова партія, а не перейменована вже існуюча.

Партія, я думаю, буде абсолютно нова Вона буде створюватися з нуля Нічого переробляти або перейменовувати ми не будемо .., - сказав Сакварелідзе.

Він пообіцяв, що фінансування партії буде прозорим.

Нагадаємо, про те, що команда Саакашвілі створює політичну партію, повідомляв у березні його соратник Саша Боровик. Однак сам Саакашвілі це спростував.

Протягом лютого-березня "Рух за очищення" на чолі з Саакашвілі провів антикорупційні форуми практично у всіх обласних центрах України.

Читайте також: Сакварелідзе заявив про намір створити нову партію