ЗМІ повідомили про вагітність Ліндсі Лохан (фото)
Ліндсі і Тарабасова помітили по дорозі на морську прогулянку - разом вони крокували по пірсу до яхти в компанії своїх друзів.
news-image

Зарубіжні папараці зловили колись скандальну зірку Голлівуду Ліндсі Лохан і її нового російського хлопця Єгора Тарабасова у французьких Каннах, де проходить кінофестиваль. Швидше за все, пара приїхала відвідати закриття 69 фестивалю, але перед цим активно відпочивають і розважаються, передає «Є!».

Весь час, проведений в море, вони приділяли один одному, в інтернеті є багато фотографій, де вони обнімаються і цілуються між плаванням і спілкуванням з товаришами.

Деякі журналісти помітили злегка округлий живіт актриси і почали активно поширювати чутки про вагітність Лохан, з іншого боку, під час прогулянки вона тримала келих з вином і Ліндсі не була помічена з кубиками на животі навіть в свої кращі зоряні роки. Кільце, яке їй подарував російський хлопець Тарабасов, вона не знімає, і є чим пишатися - величезний перстень з смарагдом розміром п'ять карат, обрамлений діамантами.

Читайте також: Ліндсі Лохан хоче прийняти іслам