Події
25 травня 2016
Пропагандисти Путіна назвали «армію» бойовиків на Донбасі найсильнішою у світі
Прокремлівський політолог і член Громадської палати Росії Сергій Марков заявив про те, що "армія" бойовиків на Донбасі є "шостою за міццю в Європі".
news-image

Про це він розповів в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передає «Є!».

Я думаю, що зараз ці дрібні бої там проводить цілком армія Донбасу. Ви знаєте, за опублікованими даними стокгольмського там Інституту війни і миру армія Новоросії, Донбасу, по-моєму, є шостою армією за потужністю в сучасній Європі, - сказав пропутінський політолог , відповідаючи на питання ведучої про причетність армії РФ до загибелі українських солдатів.

Також Марков відповів на запитання ведучої про те, кому ж належить зброя, завдяки якій "армія Новоросії" може вважатися "по шостий мощі в Європі".

... Ну, і наше, так би мовити, і українське, так би мовити. Ну, це борг будь-якої людини, прихильника свободи, демократії і антифашиста надати всю необхідну допомогу Донбасу. Якщо ви не надаєте допомогу Донбасу, не маєте права вважати себе демократом, - ділиться своїм баченням демократії Марков.

За словами політолога, Донбас зараз "знаходиться під захистом Росії".

Всі знають про те, що спроба влаштувати геноцид і терористичний придушення Донбасу буде припинена Росією, яка використовує всі необхідні методи для цього, - зізнається Марков.

Нагадаємо, вчора в зоні АТО  українські військові зазнали найбільших за останній рік втрат - 7 загиблих і 9 поранених.

Читайте також: Росія готується до загострення війни на Донбасі