Київ
25 травня 2016
Віталій Кличко зустрівся з Луценком
Мер Києва поспілкувався з Генпрокурором щодо ефективності розслідування справ за матеріалами, які давно передала КМДА.
news-image

Віталій Кличко вже зустрічався з новим Генеральним прокурором Юрієм Луценком та обговорював ефективність розслідування справ, порушених за матеріалами, які давно передала правоохоронцям столична влада. Про це Київський міський голова заявив в ефірі радіо «Вести», передає «Є!»

Ми говорили про ефективну роботу прокуратури у розслідуванні сотень томів із матеріалами про порушення, які ми передали півтора роки тому. Під час спілкування ми обговорювали, коли нарешті будуть результати, – зазначив мер.

Віталій Кличко нагадав, що одразу після його обрання міським головою в 2014 році столична влада провела внутрішній аудит структурних підрозділів КМДА.

Ми почали свою роботу з того, що провели внутрішній аудит і передали до прокуратури матеріали щодо зловживань на 150 млн грн. У листопаді 2014-го – ще на 300 млн. У грудні ми виявили мільярдні розкрадання в одному з найбільших комунальних підприємств – «Київпастрансі», – сказав Віталій Кличко.

Проте, наголосив мер, пройшло півтора роки, порушено близько 80-ти кримінальних справ, але досі жодна з них не доведена до суду.

Читайте також: Маша Єфросиніна святкує день народження