Україна
28 травня 2016
У листопаді можливі вуличні протести проти тарифів, - Івасівка
Фахівці не виключають бурхливої ​​реакції українців при отриманні платіжок із новими тарифами, аж до вуличних протестів.
news-image

"Неприємні платіжки" українці отримають у листопаді, попередив спеціальний кореспондент радіостанції Голос Столиці Олександр Івасівка, відвідавши прес-конференцію, присвячену новим житлово-комунальними тарифам і наслідкам для споживачів, повідомляє «Є!».

У прес-конференції взяли участь екс-міністр ЖКГ Олексій Кучеренко і адвокат Віктор Кобилянський.

"Перші неприємні платіжки прийдуть до українців у листопаді, але, як застерігає Олексій Кучеренко, потрібно говорити не тільки про наслідки, а й про причини. За його словами, український уряд вдався не тільки до теперішнього соціального експерименту, але і до впровадження своєрідного соціального податку. Завдяки цьому уряд планує щорічно отримувати додатково 50 млрд гривень", - повідомив Івасівка.


За словами спецкора, фахівці не виключили досить бурхливу реакцію споживачів на платіжки із новими тарифами.

"Не прозвучала відповідь, чи підуть українці так далеко, що палитимуть під Верховною Радою ці квитанції, але не можна виключати, що споживачі досить бурхливо відреагують на високі тарифи у своїх платіжках. Справа може дійти і до вуличної активності, прогнозує Олексій Кучеренко", - сказав Івасівка.
Читайте також: Тепер кияни платитимуть за тепло і гарячу воду за новими платіжками