Війна
30 травня 2016
Загострення в зоні АТО: За минулу добу бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗСУ
Найгарячішим напрямком залишається Донецький.
news-image

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі продовжує загострюватися, за минулу добу бойовики 25 раз обстріляли позиції українських військових, повідомляє «Є!» з посиланням на прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбук в понеділок вранці.

Найгарячішою точкою залишається Донецький напрямок, де бойовики 14 разів обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки і шахти Бутівка зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, а також мінометів калібру 82 і 120 мм, - повідомляє штаб.

Поблизу Луганського і Новгородського противник вів вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку по позиціях сил АТО поруч з Широкиним, Гнутовим, Павлопілем, Коминтерновим ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 82 і 120 мм.

Укріплення українських військових в районі неподалік Докучаєвська і Березового ввечері противник обстріляв зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Луганщині минулої ночі було відносно тихо.

Читайте також: В зоні АТО зафіксовано снайперський вогонь