Київ
30 травня 2016
На столичному іподромі відкрили новий біговий сезон (фото)
З цієї нагоди на іподромі влаштували 9 заїздів для кращих коней рисистих порід.
news-image

Вчора на київському іподромі відбулося відкриття бігового сезону, яке припало на ту ж дату, що й святкуванням Дня Києва, передає «Є!»

З цієї нагоди на іподромі влаштували 9 заїздів для кращих коней рисистих порід, показові виступи коней верхових порід під керуванням майстрів спорту, конкур на потужність стрибка та скачку півфіналами.

Відкриваючи біговий сезон, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс запевнив киян, що столичний іподром стане популярним  центром дозвілля киян. Він переконаний – столиця має всі шанси, щоб «вдихнути в унікальне місце нове життя».

Впродовж кількох років поспіль київський іподром перебував у невизначеному стані (мова йде про фінансово-господарську діяльність підприємства). Зараз ми можемо впевнено заявляти про позитивні зрушення – лише рік знадобився новому керівництву іподрому, щоб виграти суд, довівши, що спроба продати іподром потай була незаконною. Підприємство також розрахувалося із боргами – а це більш ніж шість мільйонів гривень. Цей приклад демонструє позитивні зміни у свідомості муніципальних менеджерів – змінюється ставлення до того, що нас оточує загалом та до роботи зокрема. Це ще раз доводить, що ми можемо, якщо хочемо, – підкреслив Геннадій Пліс.

Величезна територія підприємства – понад 45 гектарів – потребує і догляду, і раціонального використання. Власне, це і є одним із основних завдань, які стоять перед керівництвом закладу – зауважив керівник КП «Київський іподром» Геннадій Стадник.

Ми потроху приводимо до ладу приміщення, доріжки. Відкриваємо цей сезон, аби спортсмени і любителі кінних змагань мали місце для відпочинку. Але ми однозначно хочемо розвивати іподром і будемо це робити, – запевнив Геннадій Стадник.