Події
30 травня 2016
Порошенко визначився з кандидатурою свого представника у ВР
Президент України Петро Порошенко призначить своїм представником у Верховній Раді народного депутата з фракції "БПП", керівника Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ Артура Герасимова.
news-image

Про це повідомила віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці у Facebook, пише «Є!».

Зовсім скоро ця інформація стане офіційною. Ми вітаємо рішення призначити представником президента у Верховній Раді Артура Герасимова, - написала вона.

За словами Климпуш-Цинцадзе, «це саме та людина», з якою віце-прем'єра пов'язує довгий шлях відстоювання інтересів України та протистояння російській агресії на різних міжнародних, парламентських та громадських майданчиках.

Артур Герасимов – дієвий, ефективний, надзвичайно відповідальний керівник Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ. Більше того, за його безпосередньої допомоги та участі нам вдавалося надавати безпосередню первинну інформацію про перебіг подій на сході України нашим друзям-партнерам в усіх ПА, де присутня Україна, - зазначила віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Нагадаємо, раніше своїм радником Порошенко призначив екс-генсека НАТО Андреса Фог Расмуссена.

Читайте також: Новий радник Порошенка прокоментував своє призначення