Світ
30 травня 2016
Ердоган звинуватив Росію у поставках зброї курдським бойовикам
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган звинуватив Російську Федерацію у наданні зброї та зенітних ракет бійцям терористичної "Робочої партії Курдистану".
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на Reuters, виступаючи перед журналістами Ердоган звинуватив Москву в передачі зброї "РПК" через Ірак і Сирію.

На даний момент, терористи використовують зенітні установки і ракети, що поставляються з Росії. Сепаратистська терористична організація оснащена цією зброєю. Вони були передані їм через Сирію і Ірак", - наголосив президент Туреччини.

При цьому віце-прем'єр-міністр країни Нуман Куртулмус заявив, що відносини між РФ і Туреччиною можуть бути відновлені "протягом короткого часу".

Ні Росія, ні Туреччина не може дозволити собі принести в жертву свої відносини один з одним... Я вважаю, що турецько-російські відносини можуть бути відновлені протягом короткого часу. Ці дві країни не мають проблем, які не можуть бути подолані. Я сподіваюся, що ці питання будуть вирішуватися шляхом діалогу", - зазначив політик.
Читайте також: У Туреччині знову пролунав вибух