Події
31 травня 2016
Свободівці звинувачують Лещенка у наклепі щодо «чорної бухгалтерії» Януковича
Члени ВО "Свобода" спростували будь-які "заяви на випередження" свого лідера Олега Тягнибока по так званій справі "чорної бухгалтерії" "Партії регіонів".
news-image

Про таку заяву Тягнибока раніше повідомили народний депутат України від БПП Сергій Лещенко та головний редактор сайту «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик, повідомляє кореспондент «Є!».

Розставити усі крапки над "і" довелося представнику ВО "Свобода" Андрію Іллєнко на брифінгу у ВР.

Такої заяви ні від Олега Тягнибока, ні від будь-якої людини від ВО "Свободи", ні від офіційних органів партії - такої заяви в природі не було. Але тепер свободівцям треба нібито виправдовуватись... - заявив він.

Іллєнко також підкреслив, що це "чергова інформаційна атака на "Свободу" і нагадав попередні помилкові звинувачення з боку журналістів на адресу членів об'єднання.

Він також закликав "колегу Лещенка" і головного редактора "Української правди" спростувати цю інформацію, бо вона не відповідає дійсності.

На запитання журналістів, чи будуть члени "Свободи" подавати позов про захист ділової репутації, Іллєнко відповів, що вони поки не збираються звертатися до суду.

Нагадаємо, Лещенко на вранішній прес-конференції зазначив, що деякі політики зіграли на випередження і наперед почали спростовувати інформацію про те, що брали гроші від "Партії регіонів". Серед таких депутат назвав Олега Ляшка та Олега Тягнибока.

Читайте також: Лещенко оприлюднить документи про шалені тіньові витрати «Партії регіонів»