Світ
2 червня 2016
У Москві напали на маленьку дівчинку, свідки залишилися байдужими
Батько відбив свою дочку, але ніхто із оточуючих навіть не спробував йому допомогти.
news-image

Безтурботна прогулянка батька і його семирічної доньки мало не обернулася трагедією, повідомляє «Є!».

На маленьку дівчинку раптово напав неадекватний чоловік. 

Тато із семирічною, молодшою ​​донькою спокійно гуляли парком по набережній, коли раптово на дівчинку напав чоловік. Тато кинувся на допомогу, почав боротися з ним, а дочка втекла і сховалася:

"Це був чолов'яга вище мене на голову і ширше рази в два. Все відбувалося при чималій кількості народу, я кликав на допомогу, і жодна людина не озвалася, і навіть не викликала поліцію!"

На допомогу прийшли тільки рибалки-пенсіонери, які подзвонили в поліцію, нападник в цей час тримався поблизу, і коли дівчинка вибігла до батька, дивний чоловік знову спробував напасти на дитину.

"Він знову з'явився у нас з-за спини, із кущів. Ми кинули наші самокати, і побігли до рибалок. Поліція все не їхала, а цей тип крутився навколо по кущах. Коли наряд приїхав, вони не стали його брати, і викликали ще дві машини, затримали, обшукали, знайшли амфетамін в сумці. Я написав заяву, зараз він у відділенні. Мене здивувала реакція красивих, спортивних людей, з сильними тілами, на очах у яких мужик великої комплекції намагається скрутити шию іншому, трохи менше. Той інший, просить про допомогу, просить хоча б зателефонувати в поліцію. Красиві спортивні люди з телефонами відводять очі і пробігають далі. Величезне спасибі рибалкам і медсестрі Гулі, які проявили участь і допомогли мені і моїй дочці."
Читайте також: Патрульні зупинили автівку з дитиною в багажнику