Світ
2 червня 2016
У США автор коміксів вбив українську дівчину
Вбивця відтворив сцену з власної графічної новели.
news-image

Нещодавно у Лос-Анжелесі Яну Кас'ян знайшли мертвою, повідомляє «Є!» із посиланням на Washington Post.

Знекровлене тіло 30-річної українки знаходилося в будинку її канадського бойфренда Блейка Лейбела. Вони не перебували у шлюбі, однак проживали разом та мали дитину, що народилася три тижні тому.

Як повідомляється, криміналісти встановили, що протягом 3 днів уродженку Києва піддавали тортурам. У її вбивстві звинувачується автор коміксів та сценарист Блейк Лейбел. Згідно з повідомленням, смерть українки дуже сильно нагадує сцену з коміксу "Синдром", який приніс Блейку популярність. У своїй графічній новелі він досліджував психологію серійного вбивці.

За інформацією, минулого тижня художник був затриманий поліцією через звинувачення у насильницьких діях щодо іншої дівчини. Тоді його відпустили під заставу в 100 тисяч доларів. Після цього Яна Кас'ян забрала свої речі та поїхала разом з дитиною до мами, однак 24 травня дівчина повернулася до будинку свого бойфренда, щоб поговорити. Після цього її ніхто не бачив.

31 травня під час суду 35-річний чоловік відмовився визнавати свою провину. На даний момент його захист наполягає на проведенні психологічної експертизи. Якщо суд визнає його неосудним, то Лейбел зможе уникнути смертної кари.

Читайте також: Словацька фотомодель винна у вбивстві мільярдера