Шведи навчили квіткові горщики літати (ВІДЕО)
Шведські вчені створили горщики для кімнатних рослин, які в буквальному сенсі можуть зависати й обертатися в повітрі.
news-image

Як повідомляє «Є!», розробники назвали своє унікальне творіння LYFE.

На даний час винахідники новинки займаються краудфандінгом. Для запуску в масове виробництво незвичайних квіткових горщиків розробникам необхідно зібрати 80 тисяч доларів.

Як пояснили шведські вчені, горщики LYFE можуть левітувати в повітрі завдяки спеціальній магнітній установці. Винахідники пояснюють актуальність новинки тим, що зараз дозволити собі придбати справжній ховерборд може не кожна людина, але багато хто зможе дозволити собі купити домашній "ховерборд" для кімнатних рослин.

Дизайн унікального пристрою досить простий. Як пояснюють шведські ентузіасти, він втілює у собі мінімалізм і скандинавську елегантність. Розробники пристрою LYFE впевнені, що зайвий декор пристрою із таким функціоналом ні до чого.

У потенційних споживачів може виникнути питання, як при досить складному механізмі кашпо доглядати за кімнатними квітами, чи не виведе пристрій з ладу вода? Винахідники пояснили, що LYFE має спеціальну дренажну систему: вода накопичується в прихованому внутрішньому резервуарі, завдяки чому механізм горщика з нею не контактує.

Читайте також: Новий вид бджіл назвали на честь покемона