Події
3 червня 2016
У США арештували вчительку, яка завагітніла від 13-річного учня
В американському штаті Техас вчителька англійської мови Олександрія Вера постане перед судом за розбещування 13-річного школяра.
news-image

Жінка не тільки регулярно вступала з підлітком в інтимний зв'язок, а й примудрилася завагітніти від нього, повідомляє «Є!» з посиланням на іноземні ЗМІ.

Бурхливий роман між учнем і 24-річною вчителькою спалахнув восени минулого року. В один із днів підліток не прийшов на заняття, після чого стурбована вчителька написала йому в Instagram.

У відповідь школяр запитав у Олександрії Вери номер телефону і запросив до себе додому. Наступного дня, коли школяр перебував вдома сам, вчителька відвідала його і зайнялася з ним сексом.

Варто відзначити, що парочка практично не приховувала свої стосунки. Більш того, незабаром підліток представила вчительку батькам в якості своєї подружки, повідомляє The New York Post.

Зрештою вчителька завагітніла, однак перервала вагітність, хоча батьки підлітка вмовляли її зберегти дитину. Варто відзначити, що вона вже виховує чотирирічну доньку.

Після того, як в поліції дізналися про роман між учнем і вчителькою, жінка пустилася в перегони. Пізніше її затримали: на допиті вона заявила, що любить хлопчика і їх почуття взаємні.

За законами штату Техас їй загрожує до 99 років тюремного ув'язнення, так як її дії розцінили як сексуальна наруга.

Читайте також: Британська вчителька стала зіркою соцмереж