Світ
3 червня 2016
Житель Пакистану шукає четверту дружину, щоб народити 100 дітей
Зараз у чоловіка на утриманні три дружини на 35 дітей.
news-image

Житель Пакистану Сардар Мохаммад Кхілджі поставив перед собою незвичну мету - стати батьком не менше 100 дітей. Зараз чоловікові 46 років, у нього три дружини і 35 нащадків, повідомляє Asia One з посиланням на AFP, передає «Є!».

За словами чоловіка, примноження потомства є для нього релігійним обов'язком. Його нинішні дружини нібито його підтримують, хоча він не дозволив їм спілкуватися з журналістами.

Зате кореспондентам вдалося поговорити з дітьми пакистанця. Принаймні двоє з них - старша дочка Насрін (15 років) і 13-річний син Еса висловилися на підтримку батька. Хлопчик також додав, що коли виросте, то має намір побити рекорд.

За словами Сардара, вперше він одружився в 26 років. Через рік чоловік уклав ще два шлюби з проміжком в п'ять місяців. Дружини пакистанця подарували йому 21 дочку і 14 синів. Вся численна родина живе в п'ятикімнатному глиняному будинку на околиці міста Кветта (провінція Белуджистан).

Сардар працює в місцевій лікарні. Крім того, він керує релігійним навчальним закладом. Його щомісячні витрати на сім'ю складають близько 100 тис. рупій. Дружини і діти Сардара, за його словами, ніколи не відчували фінансових проблем. Більшість його дітей навіть відвідують платну школу.

У той же час він не виключив, що в разі збільшення чисельності його потомства проблеми з фінансами можуть виникнути. У зв'язку з цим він попросив владу країни надати його сім'ї підтримку. Чи буде цей запит виконаний, поки невідомо.

Тим часом Сардар вже зайнявся пошуками четвертої дружини. Не виключено, що він знайде її за допомогою соцмереж. За словами чоловіка, на його аккаунт в Facebook вже надходило чимало подібних пропозицій.

Читайте також: Дівчину катували та спалили живцем за те, що відмовилась виходити заміж