Війна
4 червня 2016
Ворог обстріляв сили АТО біля Пісків з артилерії та мінометів
Бойовики збільшили інтенсивність обстрілів.
news-image

Станом на 6 годину ранку 4 червня в зоні АТО зафіксовано 49 обстрілів, повідомляє «Є!» із посиланням на прес-центр штабу АТО.

Згідно з повідомленням, бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 мм та 120 мм позиції ЗСУ біля Опитного, Невельського, Авдіївки, Новоселівки другої. В районі Пісків сепаратисти гатили по укріпленнях сил АТО з мінометів та артилерії, впустивши 20 снарядів калібру 120 мм.

Біля Зайцевого та Луганського незаконні збройні формування застосували стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети.

Окрім цього бойовики в районах Павлополя та Гранітного обстріляли укріплення українських військовослужбовців з мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Позиції сил АТО біля Березового, Талаківки, Красногорівки, Мар'їнки, Тарамчука та Широкиного були обстріляні ворогом з кулеметів та гранатометів різних систем.

Біля Новогригорівки сепаратисти обстрілювали позиції ЗСУ з озброєння БМП. В районі Новоолександрівки бойовики с кулеметів обстріляли укріплення сил АТО. Біля Станиці Луганської бойовики проводили обстріли з автоматичних гранатометів.

Читайте також: Віце-прем'єр-міністр заявив, що місцева влада повинна платити бійцям АТО