Оприлюднене скандальне листування Херд і асистента Деппа про домашнє насильство
Помічник актора писав Херд, що Депп «плакав, коли дізнався, що бив» її.
news-image

Скандал навколо розлучення Ембер Херд і Джонні Деппа набирає обертів. Зарубіжні ЗМІ опублікували фрагменти листування, яке нібито велося в 2014 році між актрисою і асистентом зірки «Піратів Карибського моря», повідомляє «Є!».

У повідомленнях, авторство яких достеменно поки не встановлено, обговорюється домашнє насильство.
Починається sms-листування з того, що якийсь Стефан, який, відповідно до видання E! Online, є ніким іншим, як асистентом Джонні Деппа Стефаном Детерса, приносить вибачення своїй співрозмовниці - імовірно, Ембер Херд.

«Думаю, він тобі тільки що написав. Він страшенно сумує про те, що зробив, він знає, що це було неправильно. Він хоче виправитися », - пише Стефан.
«Так, але я не знаю, як бути поруч з ним після того, що він зробив вчора. Я не знаю, чи зможу залишитися з ним », - відповідає співрозмовниця Стефана, якої, за даними джерел, є саме Херд.

Далі дівчина пише про те, що прекрасно пам'ятає «все, що сталося», але розуміє, що людина, про яку вони зі Стефаном говорять (імовірно, Депп), в свою чергу нічого не пам'ятає.

«Він був вражений. Коли я сказав, що він вдарив тебе, він розплакався. Це було огидно. І він це знає. Він - маленький втрачений хлопчик. Йому потрібна допомога », - відповідає Стефан.

Херд далі зізнається:

«Він багато разів робив це раніше. А я завжди залишаюся. Завжди вірю, що він виправиться. Але потім кожні три місяці я знову опиняюся в тій же ситуації».

Репортери E! Online, в розпорядження яких потрапило листування пишуть, що не змогли підтвердити через представника Деппа, що повідомлення і правда були відправлені один одному асистентом актора і його дружиною.

Читайте також: Джонні Депп був помічений з новою дівчиною (фото)