Телеведуча здивувала шанувальників білосніжною сукнею і фатою
Катя Осадча приміряла весільне вбрання.
news-image

32-річна Катя Осадча є однією з найбільш завидних наречених українського шоу-бізнесу. Телеведуча і модель вже була заміжня, але перший шлюб зірки виявився невдалим, повідомляє «Є!».

Відомо, у Осадчої є кохана людина, однак ім'я свого обранця вона дуже ретельно приховує від сторонніх очей. Проте шанувальники з нетерпінням чекають новин про особисте життя телезірки і мріють, нарешті, побачити її у весільній сукні.

Днями Катя вирішила порадувати своїх передплатників і опублікувала в Intsagram знімок в білосніжній сукні і фаті. Правда, це виявилося всього лише робочою зйомкою.

«Фантазія стилістів може іноді заходити і так далеко», - підписала фото Осадча.

Незважаючи на це, шанувальникам знімок припав до душі і вони побажали телеведучій в наступний раз одягти сукню вже за її прямим призначенням.

«Катя, ви дуже красива в фаті! Давайте вже заміж виходьте!», «Катя, вам дуже йде!», «Фантазії стилістів можуть стати реальністю. Може і вийдете заміж скоро», «Красуня, ось би побачити вас на вашому власному весіллі», «Вам дуже до лиця весільний наряд», - прокоментували передплатники.

Читайте також: Осадча розповіла, як виховує сина