Режисери заступилися за розкритиковану Кіру Найтлі
Джон Карні, котрий працював з актрисою на зйомках мюзиклу «Хоч раз в житті», невтішно відгукнувся про її професійні навички в недавньому інтерв'ю.
news-image

Голлівудські режисери заступилися за британську актрису Кіру Найтлі після того, як постановник Джон Карні, який працював з нею над фільмом «Хоч раз в житті», розкритикував артистку за непрофесіоналізм, пише «Є!».

Як повідомляє The Hollywood Reporter, на підтримку Найтлі висловилися Марк Романек ( «Не відпускай мене»), Лінн Шелтон ( «Дитинка») і Лорен Скафарія ( «Шукаю друга на кінець світу»).

"Мій особистий досвід роботи з Найтлі був надзвичайно захоплюючим. Не маю уявлення, про що говорить цей хлопець", - сказав Марк Романек.
"Згодна з Марком. Працювати з Кірою одне задоволення. Сконцентрована, легка і дуже, дуже вміла", - додала Лорен Скафарія.
"Зйомки з Кірою були чудовими від початку до кінця. Вона справжня", - акцентувала Лінн Шелтон.

28 травня видання The Independent опублікувало інтерв'ю з Джоном Карні, в якому він нарікав на те, що у Найтлі не вистачило вміння втілити роль співачки і авторки і працювати з актрисою було складно через постійно оточувала її свити.

Читайте також: Кіра Найтлі і Бенедикт Камбербетч закликали Великобританію залишитись в ЄС