Політика
5 червня 2016
«Домовлятися із Росією та терористами немає сенсу», - депутат Держдуми
На думку опозиційного депутата Мінські домовленості вже не мають такого значення для України.
news-image

Російський опозиційний депутат переконаний, що з терористами домовлятися нема про що, а все досягнуті угоди втрачають свою силу через їх порушення бойовиками і російськими військовими, передає «Є!».

Голова Партії "ЗАХІДНИЙ Вибір" Костянтин Боровий переконаний, що Путін і терористи Донбасу вимагатимуть від української влади визнати бойовиків реальною політичною силою. Боровий переконаний, що, щоб цього не допустити, потрібно терміново вийти із цього переговорного процесу, незважаючи на тиск Сполучених Штатів і Євросоюзу.

Боровий стверджує, що Мінські переговори вичерпали себе, оскільки вперше Україна пішла на переговори з Росією і бойовиками, коли її армія була небоєздатною, а у країни не було національно орієнтованої дипломатії. Але зараз все круто змінилося.

Депутат Держдуми заявляє, що з терористами не можна вести взагалі ніяких переговорів, окрім домовленостей про звільнення заручників. Всі підписані з ними договори втрачають своє значення, бо після двох Мінських переговорів вся світова спільнота переконалося в тому, що терористи - не сторона переговорів.

Російський опозиціонер вважає, що бойовики на Донбасі нічим не відрізняються від терористів, які захоплюють міжнародні центри і літаки. Крім того, політик назвав абсурдним вимоги бойовиків і РФ щодо зміни Конституції України на догоду "терористичним угрупованням ЛДНР".

Читайте також: Користувачі мережі обурені фотографією екс-депутата Держдуми із вишиванкою та автоматом