Італійська актриса виконає роль оперної співачки в серіалі
Моніка Белуччі заспіває в новому сезоні «Моцарта в джунглях».
news-image

51-річна італійська актриса Моніка Беллуччі візьме участь в третьому сезоні серіалу «Моцарт в джунглях», де виконає роль оперної співачки Алессандри, повідомляє «Є!».

За сюжетом, героїня Белуччі відрізняється як своїми пристрасними виступами, так і непередбачуваністю поза сценою. Після декількох років забуття їй вдається заручитися підтримкою всесвітньо відомого диригента Родріго для тріумфального повернення на велику сцену.

Нагадаємо, серіал «Моцарт в джунглях» - це комедійно-музична історія про будні симфонічного оркестру Нью-Йорка під керівництвом харизматичного мексиканця, роль якого виконує Гаель Гарсіа Берналь. В цьому році серіал, який побачив світ у лютому 2014 року, був удостоєний двох «Золотих глобусів»: за кращий комедійний телесеріал і кращу чоловічу роль на ТБ.

Створенням телепроекту займаються син легендарного режисера Френсіса Форда Копполи Роман і його друзі Джейсон Шварцман і Алекс Тімберс. Прем'єра нових епізодів серіалу відбудеться вже на початку 2017 року. За задумом авторів, в третьому сезоні симфонічний оркестр відправиться в турне по країнах Старого Світу.

Відзначимо, що незабаром Моніка Беллуччі з'явиться в іншому довгоочікуваному телепроекті - відродженому «Твін Пікс» Девіда Лінча.

Читайте також: На Паризький тиждень моди Моніка Белуччі пришла в лосинах і без нижньої білизни (фото)