Київ
6 червня 2016
У Святошинському районі бомж через ревнощі вдарив ножем у живіт демобілізованого бійця АТО
Ніж довелося виймати хірургам на операційному столі.
news-image

Поліцейські Святошинського управління поліції приїхали за викликом про ножове поранення, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в м.Києві.

На місці з’ясували, що чоловік без постійного місця мешкання пиячив із двома подругами біля одного з ринків району. Одна з цих жінок вирішила попросити цигарку у незнайомого чоловіка, який у затінку будови заховався від сонця і вирішив трохи перепочити. Відпочиваючий не встиг навіть відреагувати, як раптово п’яний чоловік, не пояснюючи причину, дістав зі свого рюкзака ніж, вдарив опонента та спробував втекти з місця скоєння злочину, - повідомили у відомстві.

Лікарі швидкої медичної допомоги забрали потерпілого до медичного закладу, а ніж довелося виймати хірургам на операційному столі. 39-річний чоловік перебуває у лікарні. І це вже не перше його поранення. Саме за цієї причини його було демобілізовано із зони АТО.

42-річного зловмисника затримали дільничні інспектори поліції. Компаньйонки затриманого пояснили, що причиною правопорушення стали банальні ревнощі.

Підозрюваний, із його слів, раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, однак цю інформацію перевіряють правоохоронці. Наразі йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: На Оболоні підпалили офіс (фото)