Події
7 червня 2016
Українські прикордонники вибули до Франції для здійснення перевірок під час «Євро-2016»
Українська прикордонна делегація є однією із найбільших за кількістю запрошених фахівців.
news-image

Представники Державної прикордонної служби України братимуть участь у проведенні спеціальної операції «Єврокубок 2016», передає «Є!» із посиланням на прес-службу ДПС.

Під час чемпіонату Європи з футболу, який проходитиме з 10 червня по 10 липня 2016 року, сектор авіаційної безпеки FRONTEX буде проводити операцію «Єврокубок 2016». Її мета -   підвищення рівня безпеки на чемпіонаті Європи з футболу. Для участі у ній були запрошені і прикордонники з України. Вони нестимуть службу в аеропортах Парижа, Марселю, Ліона та Лілль з метою здійснення прикордонного контролю, недопущення в’їзду екстремістськи або радикально налаштованих осіб, ввозу зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору, - повідомили у відомстві.

Варто зазначити, що українська прикордонна делегація є однією із найбільших за кількістю запрошених фахівців, адже досвід,  який був набутий українськими прикордонниками під час проведення «Євро-2012», дуже важливий для колег із Франції.

Загалом у чемпіонаті візьме участь 24 команди, які проведуть 51 гру на десяти стадіонах 9 міст Франції. Всього очікується 2, 5 млн. глядачів на стадіонах та близько  7-8 млн. вболівальників у фан-зонах.

Читайте також: Іванющенко може відкорковувати шампанське - Сергій Лещенко