Події
7 червня 2016
На Донбасі на виїзному засіданні Комітету зі свободи слова виступили сепаратисти
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука порівняв це засідання з "сепарським збіговиськом".
news-image

Про це він емоційно написав у своєму Фейсбуці, передає «Є!».

Вибачте, але це - не виїзне засідання, а якесь сепарське збіговисько! Я не розумію, як шановні депутати з Комітету зі свободи слова та інформаційної політики організували таке? Взірець "добропорядності" Павленко притягнув за вуха місцевого "героя" Дунаєва. Того самого Дунаєва, який сепаратистів називав "наші герої"! Того самого, телеканал якого, транслював заклики терористів! - повідомив Тука.

На сайті Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики вказано про заплановане на 6-7 червня Виїзне засідання у Донецькій і Луганській областях (у Лисичанську і Краматорську). Темою засідання зазначений комплекс проблем, пов’язаних із забезпеченням доступу населення Донецької і Луганської областей до інформаційних ресурсів українських телерадіокомпаній, друкованих ЗМІ, Інтернет-сайтів, і як учасники запрошені представники регіональних мас-медіа.

Георгій Тука також обурений, що присутні на засіданні чиновники знали про це і нічого не вдіяли. 

А хто вперся на трибуну?! Мій (і нинішній) заступник Голови ВЦА Юрій Юрієвич Клименко (полковник СБУ), який чудово (!!!) знає все про Дунаєва і компанію! Знає про кримінальні впровадження, про пропаганду сепаратизму, яка рікою ллється з телеканалу "Акцент", який вкрав у міста пан Дунаєв!!! - зазначив екс-очільник Луганщини.

Тука навіть згадав свого попередника на посаді очільника Луганщини.

Нема на вас Г.Москаля, щоб "народною мовою" вам все це озвучив, запроданці кляті! - підсумував він.

Нагадаємо, нардеп від "Опозиційного блоку" і екс-регіонал Сергій Дунаєв минулого року на мітингу в Лисичанську назвав сепаратистів «ДНР» героями і заявив, що уряд України є маріонеткою МВФ. 

 

Читайте також: Народний депутат вважає бойовиків "ЛНР" героями (відео)