Світ
9 червня 2016
Меріл Стріп вийшла на сцену в Нью-Йорку в образі Дональда Трампа (відео)
Для подібності з мільярдером актриса нанесла на обличчя темно-помаранчевий грим.
news-image

Відома актриса Меріл Стріп з'явилася на сцені в образі ексцентричного мільярдера Дональда Трампа, який претендує на посаду президента США від Республіканської партії, повідомляє The Hill. Відео було оприлюднене в YouTube, передає «Є!».

Триразова володарка премії "Оскар" перевтілилася в Трампа в нью-йоркському публічному театрі на щорічному святі на честь великого англійського драматурга Вільяма Шекспіра.

Для подібності з мільярдером актриса нанесла на обличчя темно-помаранчевий грим, що нагадує колір шкіри Трампа. Меріл Стріп одягла чорний костюм з яскраво-червоною довгою краваткою, а на голову - руду перуку. Вона також підкреслила огрядний вигляд Трампа, прикріпивши собі накладний живіт.

В образі Дональда Трампа Стріп заспівала пісню Brush Up Your Shakespeare разом з актрисою Крістін Баранскі, яка перевтілилася у Хіларі Клінтон, котра також претендує на пост президента від Демократичної партії і вже набрала необхідну кількість голосів делегатів для висунення. Пісня була присвячена порадам для чоловіків, як доглядати за жінками.

Читайте також: Трамп назвав Хіларі Клінтон «брехухою, що не виглядає по-президентськи»