Україна
9 червня 2016
15-річна дівчина на квадрациклі наїхала на маленьку дитину
Інцидент стався у дніпровському парку Глоби, дитина в реанімації.
news-image

Бабуся постраждалої півторарічної дівчинки стверджує, що квадрацикл збив дитину з необережності, повідомляє «Є!».

Як розповів інспектор патрульної поліції Костянтин Гейко, за кермом квадрацикла перебувала 15-річна дівчина-підліток, поруч із нею їхав інструктор, який підстраховував її. Квадрацикл скоїв наїзд на дівчинку прямо на алеї парку Глоби. Постраждалу забрали спочатку в дитячу клінічну лікарню на вул. Космічній, але потім перевели в лікарню "швидкої" допомоги.

Тато постраждалої дитини, дізнавшись про те, що трапилося, від бабусі дівчинки, одразу приїхав до парку. Бабуся була в шоковому стані, батько постраждалої - вкрай знервований.

Поліцейським довелося заспокоювати чоловіка, який накинувся на інструктора атракціону з кулаками і намагався влаштувати самосуд.

Слідчо-оперативна група затримала інструктора. Підлітка, яка була за кермом квадрацикла опитали в присутності її бабусі і відпустили. За словами патрульних поліцейських, всі учасники і свідки інциденту були в шоковому стані. Бабусі постраждалої дівчинки навіть знадобилася медична допомога.

Власник атракціонів спілкуватися з пресою на камеру відмовився. Але підтвердив правоохоронцям наявність всіх дозвільних документів на ведення діяльності в сфері надання населенню послуг. Він вважає, що вини його співробітника немає, оскільки маленька дівчинка несподівано вибігла прямо під колеса квадрацикла. У той же час бабуся постраждалої стверджує, що міцно тримала внучку за руку.

Читайте також: На Хмельниччині мати побила 3-річного сина-епілептика так, що він опинився в лікарні (фото)