Київ
9 червня 2016
У Київській області запускають проект соціальний хліб і ліки - заступник губернатора
Київська державна обласна адміністрація має намір запустити мережу соціальних магазинів з продажу соціальних сортів хліба.
news-image

Київська державна обласна адміністрація має намір запустити мережу соціальних магазинів з продажу соціальних сортів хліба та медикаментів за низькими цінами. Про це на зустрічі з журналістами повідомив заступник голови - керівник апарату Київської обласної державної адміністрації Михайло Царенко, передає УНН.

"Є такий глобальний план, серйозний - соціальні магазини. Там буде соціальний хліб продаватися дешевше, ніж продається в магазинах, і медикаменти першої необхідності взагалі за собівартістю. Ми розробляємо цю програму", - сказав він.

Ця мережа магазинів, з його слів, буде представлена практично у всіх населених пунктах Київської області.

Там будуть представлені кілька сортів хліба і низка медикаментів, які можна буде придбати за заниженими цінами.

Передбачається, що магазини будуть працювати цілодобово.

Михайло Царенко зазначив, що для реалізації проекту необхідно залучення інвесторів.

Проект рішення ще буде доопрацьовуватися, і восени планується винести його на розгляд Київської обласної ради.

Нагадаємо, найбільший виробник хліба і хлібобулочних виробів компанія "Київхліб" (Київ) розширила в Києві фірмову мережу павільйонів з продажу соціальних сортів хліба до 139 кіосків станом на 22 березня.

У кінці 2014 року Київська міська державна адміністрація і "Київхліб" підписали договір про створення роздрібної торговельної мережі з продажу соціальних сортів хлібобулочних виробів.

Згідно з угодою, вся мережа налічуватиме 200 кіосків.