Незадоволені глядачі Top Gear переплутали нового ведучого з Капітаном Америкою
Користувачі Twitter почали посилатися не на ту медійну персону.
news-image

Нещодавно користувачі соціальної мережі Twitter переплутали голлівудського актора Кріса Еванса з його британським тезкою та однофамільцем, повідомляє «Є!» із посиланням на Independent.

"Інший" Кріс Еванс став ведучим нового сезону популярного автомобільного шоу Top Gear, перша серія якого не сподобалася багатьом прихильникам старого формату передачі. 

Після перегляду розчаровані фанати Джеремі Кларксона, який минулого року залишив Top Gear через сварки з продюсерами, почали висловлювати свою образу в Twitter, де мали акаунти обидва Еванси. 

Однак всі їхні розгнівані коментарі були адресовані не тій людині, оскільки профіль популярного британського ведучого має адресу aChrisEvans, в той час як актор, що зіграв Капітана Америку у серії фільмів про Месників, підписаний як ChrisEvans.

Згодом фани автомобільного шоу охололи та зрозуміли, що пропустили одну літеру у своїх хештегах. Після цього частина користувачів вибачилася перед американським актором, який зі свого боку ніяк не відреагував на цю подію.

Читайте також: Кларксон створить альтернативу Top Gear