Світ
10 червня 2016
У канадської пари народилося відразу чотири дівчинки (фото)
Лікарі назвали цю подію справжнім феноменом.
news-image

У госпіталі Едмонтона 22-річна Бетані Уебб народила чотирьох ідентичних маляток - всі дівчатка. Цей випадок вважається унікальним, тому що зачаття пройшло без ЕКО або будь-якого медичного втручання. Фото щасливі батьки оприлюднили у Facebook, повідомляє «Є!».

Для канадської пари новина про те, що вони чекають відразу чотирьох дітей, стала повним сюрпризом, а Бетані була впевнена, що це помилка. Ні у чоловіка, ні в дружини немає сімейної спадковості, й ні у кого з родичів двійні не було.

За словами доктора Джеймс Боуфілл з Університету Міссісіпі, США, ймовірність завагітніти четвернею без втручання медикаментів - 1 шанс на 729 000. Імовірність же народження ідентичних чотирьох малюків ще менше - 1 випадок на 15 млн вагітностей.

«У нас все добре, всі відчувають себе нормально, - сказала журналістам мама маляток. - Зараз вони всі в одному ліжечку й нудьгували одне за одним, поки кожна перебувала в своєму боксі-інкубаторі. Нам поки що складно їх розрізняти, тому вдома ми пофарбуємо їм нігтик на нозі, щоб у кожної був свій колір».

У кожної дівчинки вже проявився свій характер: найстарша (всього на пару хвилин) - Абігаль - напориста і голосиста і неодмінно дасть знати, якщо вона чимось засмучена; наймолодша - Макайла - дуже спокійна, але теж голосиста; найбільша - Емілі - активна; четверта - Грейс - цікава, вона любить розглядати людей.

Читайте також: Фотограф зробив унікальні фото сіамських близнюків, яких лікарям вдалося роз'єднати