Київ
10 червня 2016
Злодій в автобусі викрав із жіночої сумки гаманець, не знаючи, що за ним спостерігають поліцейські
На Оболоні поліцейські затримали крадія.
news-image

Чоловік в автобусі викрав із жіночої сумки гаманець, у якому було вісімсот гривень, і намагався втекти. Але на заваді йому стали поліцейські, які помітили момент крадіжки та наздогнали зловмисника, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Правоохоронці доставили правопорушника до управління поліції. Як з’ясувалося, 40-річний затриманий раніше був судимий за аналогічний злочин.

Зловмисник зізнався, що помітив жінку в громадському транспорті та, обравши зручний момент, витягнув із її сумки гаманець. Коли оперативники побачили крадіжку, вирішили, щоби не злякати крадія та не підіймати паніку у транспорті, дочекалися, поки він вийде на зупинці. Крадій намагався втекти, але поліцейські його наздогнали і затримали, - повідомили у відомстві.

 Про те, що її обікрали, киянка дізналася від поліцейських. Правоохоронці повернули жінці викрадену річ та попросили бути більш уважною до своїх речей.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. 

Читайте також: Завтра киян запрошують на відкриття нового парку (фото)