Війна
11 червня 2016
Під Мар'їнкою знешкодили групу диверсантів
Двох диверсантів українські вояки знищили перехресним вогнем.
news-image

За добу бойовики 46 разів відкривали вогонь по всій лінії розмежування, поблизу Донецька ДРГ противника зазнала втрат. Про це повідомляє «Є!» із посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Маріупольському напрямку ворог зробив 12 прицільних мінометних обстрілів позицій ВС України поблизу Красногоровки і Новотроїцького. А в районі Мар'їнки, Широкино і Талаківці бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів різних систем. Близько 23:00 за позиціями ВСУ неподалік Красногоровки тричі стріляв танк.

На Донецькому напрямку під обстрілами супротивники опинилися українські військові в Авдіївці. Вогонь вівся з гранатометів і тричі зі 122-мм самохідних артилерійських установок.

Під Пісками, Невельським і Торецьком російські окупанти били з 82- і 120-мм мінометів, а в районі Світлодарська - із бойової машини піхоти.

З 22:00 до 01:00 ночі по позиціях сил АТО близько Новгородського бойовики вели вогонь з використанням кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем, зенітної установки ЗУ-23-2, бойової машини піхоти, і випустили 45 мін із важких мінометів і 27 снарядів із САУ 122 калібру мм.

На Луганському напрямку позиції ВСУ поблизу Новозванівки, Станиці Луганській, Жовтого та Новоолександрівки потрапили під вогонь із кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем.

Активізувалися і російські диверсанти. Зокрема з околиць Донецька було помічено висунення диверсійно-розвідувальної групи противника в кількості до 4-х чоловік у напрямку опорних пунктів поблизу Мар'їнки. По них відкрили перехресний вогонь зі стрілецької зброї, що змусило ворога відступити. З боку ДРГ втрати - 2 людини.

Читайте також: Інтенсивність обстрілів зростає: Бойовики обстріляли 46 разів позиції сил АТО