Спорт
11 червня 2016
Анонс матчу між збірними Англії та Росії
Фаворитом була обрана команда Роя Ходжесона.
news-image

11 червня о 22:00 за київським часом на стадіоні "Велодром" у Марселі зійдуться збірні Англії та Росії в рамках Євро-2016, повідомляє «Є!».

Арбітром цього матчу виступить італієць Нікола Ріццолі.

За інформацією, середній вік в збірній Англії складає 25 років, внаслідок чого вони були визнані наймолодшою командою на чемпіонаті Європи. Однак це не заважає букмекерським конторам віддавати перевагу саме цій команді.

Англійці не тільки стали фаворитами групи B, а ще й потрапили до списку головних претендентів на перемогу в турнірі. Протягом останніх 10 ігор вони не програли жодного разу, а протягом останніх 7 поєдинків команда забила по 2 м'ячі за кожен матч. Окрім цього футбольні експерти хвалять тренера Роя Ходжесона, який за 4 роки зміг зробити достойну команду.

Команді Леоніда Слуцького на цьому поєдинку буде важко, оскільки збірна Росії виступатиме без 4 сильних гравців: Жиркова, Дзагоєва, Денісова та Глушакова. Можливо, росіянам допоможе "прокляття" їхніх противників, оскільки протягом останніх 8 стартових матчів на Євро збірна Англії не виграла жодної гри.

Читайте також: У Марселі сталася кривава бійка між російськими та англійськими вболівальниками, - ЗМІ